روغن ماهی سبب استحکام استخوانها می شود .چربی هـای امگـا 3 ـ در مـاهـی و روغن آن با بلوکه کردن پروستاگلندین سبـب استحکام استخوانها می شوند. برخی از محققان علوم تغذیه بر این باورند که علت استحکام استخوانها در کسانی که ماهـی میخورند دریافت زیاد کلسیم نیست بلکه وجود چربی های امگا 3 ـ است. چرب های امگا 3 ـ نوعی از چربی هـای غیـر اشباع هستند که در بدن ماهی هـای آب هـای عمیق یافت می شوند. پیش ازاین محققان اعلام کرده بودندکه چربی های امگا 3 ـ با جلوگیری از لخته شدن خون ، باعث بهبود و جلوگیـری از بـروز حمـلات قلبی می شود. این چـربی ها همچنین سبب تحریک ترشح هورمون رشد میشوند بنابراین مصرف 2 نوبت ماهی در هفتـه باعث می شـود که عـلاوه بر پیشگیـری از ایجـاد بیماریهای قلبی، استخوانهای شما نیز استحکام یابد. |
All Rights Reserved