اخبار و تازه‌های سایت

ابتلا به سرطان سينه در زناني كه سويا مصرف مي كنند كمتر است .

استروژن نوعي هورمون زنانه است كه بدن انسان آن را به طور طبيعي توليد مي‌كنند، فيتواستروژن ها يا ايزوفلاوون‌ها موادي شبيه استروژن هستند كه درمواد غذايي نظير سويا، حبوبات و سبزيجات وجود دارند.
مطالعات نشان داده است كه درصد ابتلا به سرطان سينه در زنان آسيايي نسبت به زنان غربي كمتر است و دليل آن را مربوط به مصرف سويا مي‌داند.
تركيبات ايزوفلاوون ( فيتواستروژن‌ها) موجود دردانه سويا باعث مهاررشد سلولهاي سرطاني مي‌شوند.
مواد غذايي‌ حاوي فيتواستروژن‌ها (سويا، حبوبات و سبزيجات) باعث كاهش خطر ابتلا به سرطانهاي پستان، روده بزرگ، پروستات، رحم و تخمدان مي‌شوند و مواد غذايي حاوي فيتواستروژن‌ها خصوصا سويا مي‌توانند خطر ابتلا به سرطان ريه را نيز كاهش دهند


روغن ماهی پوست را شفاف می کند. تأثیر روغن ماهی بر بیماری‌های چشمی تأثیر روغن ماهی در بارداری روغن زیتون و کولیت ‌های روده ای تأثیر روغن زیتون در بهبود جریان خون توصیه ائمه اطهار به مصرف روغن روغن کانولا در برابر سندروم متابولیک ابتلا به سرطان سينه در زناني كه سويا مصرف مي كنند كمتر است . قلب و عروق روغن زیتون نوعی مسکن است .

آرشیو